Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

ZA DIREKTORICU RADIJA BIJELO POLJE IZABRANA ANDRIJANA RABRENOVIĆ

Savjet Lokalnog javnog emitera Radija Bijelo Polje je na danas održanoj sjednici za direktoricu te medijske kuće imenovao doktoricu političkih nauka Andrijanu Rabrenović, dosadašnju glavnu i odgovornu urednicu.

Predsjednik Savjeta Vojislav Kljajević saopštio je da je Savjet nakon uvida u prijave konstatovao da se blagovremeno prijavio jedan kandidat koji ispunjava sve uslove predviđene konkursom objavljenim 13. jula 2020. godine na sajtu Zavoda za zapošljavanje Crne Gore.

”Profesionalizam u dugogodišnjem obavljanju novinarskih i uredničkih poslova u medijima i predavački angažman na fakultetima na kojima se izučavaju novinarstvo i mediji, dovoljna su preporuka da članovi Savjeta jednoglasno imenuju Andrijanu Rabrenović za direktoricu medija koji u decembru obilježava tri decenije postojanja”, istakao je Kljajević.

Kako je saopšteno članovi Savjeta su posebno posvetili pažnju predloženom Planu i programu za naredne dvije godine, u kojem ima dosta inovacija, i istakli da su uvjereni da će građani Bijelog Polja biti zadovoljni predloženom programskom koncepcijom.