Bijelo Polje

Vaš pogled na grad

PREMIJER GLISEROM, A GRAĐANI PJEŠKE

PREMIJER GLISEROM, A GRAĐANI PJEŠKE

“Od predśednika Vlade Abazovića možemo da očekujemo mnogo toga , posebno suprotno od onoga što govori”, kazao je član GI “21. maj” Malik Kovačević.


Kako navodi, iako njegovi javni nastupi dijelu građana, a najviše mlađoj populaciji izgledaju cool i prijemčivo, on svakim svojim postupkom samo potvrđuje nezrelost i nekompetentnost da se bavi ozbiljnim državnim pitanjima.

PREMIJER GLISEROM, A GRAĐANI PJEŠKE


“Jedan takav događaj se zbio ovog vikenda, kada je Abazović prohujao na talasima rijeke Bojane gliserom na motorni pogon (mercury motor), cca 30-40 l/h, istog onog goriva koje ponovo poskupljuje, a premijer građanima poručuje da treba više da idu pješke.


Građani pješke, a premijer gliserom, jer se zna neki red i u našoj neuređenoj državi”, poručio je Kovačević.
Ljetnja vožnja gliserom jednog premijera, kako kaže, ne bi bila toliko neuobičajena, da taj isti premijer nije na čelu partije koja nam svakog dana puni uši pričom o zelenoj energiji i smanjenju potrošnje fosilnih goriva i da ta ista partija nije član Zelenih Evrope od 2020. godine kada je primljena na 31. kongresu te kako su tada ponosno poručivali iz URA-e: ,,najbrže rastuće političke snage u Evropi”.


“Šta bi im rekli Zeleni da znaju da URA-in predśednik sada jedri po crnogorskom biseru u gliseru na motorni pogon. Inače pomenuto plovilo Abazović nije prijavio u imovinskom kartonu, valjda mu je i njega neko poklonio , kao i onaj sat (Franck Muller) za koji su neki prošle godine tvrdili da košta par desetina hiljada eura”, zaključuje Kovačević.


Izvor: Analitika