Bijelo Polje

Vaš pogled na grad

CRNOGORSKA KOMERCIJALNA BANKA NOVI SPONZOR JEDINSTVA

CRNOGORSKA KOMERCIJALNA BANKA NOVI SPONZOR JEDINSTVA

Odbojkaški klub Jedinstvo iz Bijelog Polja jedan je od najuspješnijih klubova u Crnoj Gori, a rezultate rada je prepoznala Crnogorska Komercijalna Banka , članica OTP grupe koja se pridružila sponzorskom pulu.


Predsjednik Odbojkaškog kluba Jedinstvo Vukman Obradović je rekao da mu je zadovoljstvo što je saradnja sa nesumnjivim liderom u Crnoj Gori u bankarstvu započet proces formiranja novog pula sponzora.

CRNOGORSKA KOMERCIJALNA BANKA NOVI SPONZOR JEDINSTVA

  • Radimo na poboljšanju kvaliteta sponzorskog pula, što smo potvrdili i ovim ugovorom i kao nova uprava doveli prvo pojačanje. Koristim priliku da se zahvalim CKB banci koja je prihvatila ideju razvoja našeg kluba i podržala je ovim ugovorom. Mi ćemo u narednom periodu nastaviti da radimo na dovođenju i proširenju sponzorskog pula, stvarajući uslove za povratak kluba na mjesto koje mu pripada“ – kazao je predsjednik Obradović.

  • Direktor marketinga Crnogorske komercijalne banke Nemanja Đurašković, kazao je: „CKB je prepoznala potencijale odbojkaškog kluba “Jedinstvo” i vjerujem da se, zahvaljujući podršci naše banke, stiču uslovi za dalji napredak i razvoj ovog sportskog kolektiva što je u najboljem interesu crnogorske odbojke i sporta generalno, ali i opštine Bijelo Polje.“

  • Ugovor je potpisan na godinu dana, uz mogućnost nastavka saradnje u narednom periodu.