Bijelo Polje

Vaš pogled na grad

OPŠTINA OBEZBIJEDILA POMOĆ ZA UDRUŽENJE “OAZA”

opstina-obezbijedilla-pomoc-za-udruzenje-oaza

OPŠTINA OBEZBIJEDILA POMOĆ ZA UDRUŽENJE “OAZA”.

Nakon što je nedavno obezbijeđena podrška za roditelje djece koja su štićenici dnevnog centra „Tisa“, Opština Bijelo Polje je obezbijedila zimnice i za porodica članova udruženja “Oaza”.


Tim povodom je organizovan sastanak sa članovima porodica u prostorijama OO Crvenog krsta . Gdje je organizovana primopredaja paketa pomoći.


“Željeli smo da osjetite da kao zajednica mislimo na vas. Pored uobičajenih novogodišnjih poklona koje obezbjeđujemo za djecu u Tisi i Oazi, dobijete još jedan vid pomoći koje smo opredijelili za vas”. Kazao je predsjednik Smolović na sastanku sa roditeljima, koji je organizovan u prostorijama Crvenog krsta u Bijelom Polju.


Predsjednik je kazao da je u toku sa svim problemima sa kojima se osobe sa invaliditetom suočavaju i poručio da će se u narednom periodu raditi na dodatnom unapređenju uslova života OSI i njihovih porodica.


“Poseban osjećaj moramo imati za probleme sa kojima se susreću osobe sa invaliditetom. Njihovo rješavanje mora biti jedan od prioriteta za nas u lokalnoj upravi. Čuo sam i danas neke probleme za koje nisam znao, a koje mi možemo da uradimo u kratkom roku. tiču se komunalnih problema ili problema sa prevozom za djecu koja idu u školu. Za TO ću ja lično da se potrudim da budu riješeni” – poručio je Smolović.


Roditelji su iskazali zahvalnost Opštini Bijelo Polje i predsjedniku Smoloviću na pažnji koju su i ovom prilikom iskazali prema njima i njihovoj djeci.

OPŠTINA OBEZBIJEDILA POMOĆ ZA UDRUŽENJE “OAZA”.


Sastanku sa roditeljima Udruženja “Oaza” su prisustvovali sekretarka ovog udruženja Rasema Hekalo, direktor Dnevnog centra “Tisa” Ensad Omerović i koordinator Crvenog krsta Mašan Živković.