Bijelo Polje

Vaš pogled na grad

NAJBOLJA STUDENTKINJA METALUROŠKO-TEHNOŠKOG FAKULTETA

emina-najbolja-studentkinja-metalurosko-tehnickog-fakulteta

EMINA: NAJBOLJA STUDENTKINJA METALUROŠKO-TEHNOŠKOG FAKULTETA.

Emina Međedović najbolja je studentkinja Metalurško-tehnološkog fakulteta Univerziteta Crne Gore. Diplomirala je na smjeru Zaštita životne sredine sa ocjenom 9.71.


Tim povodom uručena joj je nagrada za najveći uspjeh tokom studija za 2021/22. godinu.
Emina za sajt Univerziteta Crne Gore kaže da nagrada predstavlja priznanje za njen rad i podstrek za nastavak zalaganja.

EMINA: NAJBOLJA STUDENTKINJA METALUROŠKO-TEHNOŠKOG FAKULTETA.

“Sledeći korak mog školovanja je upis na dvogodišnje master studije. Jedan od ciljeva mi je da nastavim usavršavanje negdje u inostranstvu” – objasnila je najbolja studentkinja MTF-a.


Za postizanje pomenutih rezultata, bilo je potrebno dosta odricanja i predanog rada, saopštava Emina, ali isto tako kaže da to nije teško ako volite i nalazite smisao onoga što radite.


“Što se tiče fakultetskih aktivnosti, nastava je bila bazirana na sticanju teorijskih znanja iz raznih oblasti koje se temelje na osnovima prirodnih nauka koje prati rad u laboratorijama” – rekla je ona i dodala da je u te aktivnosti uključena i izrada seminarskih radova u kojima se sa različitih aspekata obrađuju teme povezane sa oblašću životne sredine.
Budućim kolegama koji imaju skolonosti ka prirodnim naukama i zanima ih oblast životne sredine, preporučuje da upišu Metalurško-tehnološki fakultet Univerziteta Crne Gore.