Bijelo Polje

Vaš pogled na grad

GROM UDARIO U AVION SA VATERPOLISTIMA

grom_udario_u_avion_sa_vatrepolistima

grom_udario_u_avion_sa_vatrepolistima

TIVAT: GROM UDARIO U AVION SA HRVATSKIM VATERPOLISTIMA, PUTNICI VRIŠTALI U PANICI

Vaterpolisti i uprava kluba letjeli su avionom „Er Srbije“, kada je oko 14 časova, pri slijetanju na tivatski aerodrom, u letjelicu udario grom.


Vaterpolisti hrvatskog Juga imali su juče dramatičan let pri povratku iz Beograda prema Tivat, koji je poremetio udar munje u avion, prenosi portal RTCG.


GROM UDARIO U AVION SA VATERPOLISTIMA.

Vaterpolisti i uprava kluba letjeli su avionom „Er Srbije“, kada je oko 14 časova, pri slijetanju na tivatski aerodrom, u letjelicu udario grom.


„Koliko sam u životu puta letio, ali ovo što nam se juče dogodilo nikad nisam doživio. Ljudi su povraćali, vrištali, nekontrolisano se dizali sa svojih sjedišta i vrištali da moraju da izađu“, rekao je direktor VK Jug Ognjen Kržić (52) za Dubrovnik Net.


Golman Antonio Vukojević prepričao je za Dubrovački vjesnik kako je izgledalo tih nekoliko minuta u avionu koji je bio meta udara groma.


„Krenulo je sve tako da je let već na početku kasnio nekih sat vremena, zbog nevremena u Tivtu. Čim smo poletjeli, pilot je upozorio da nas očekuju nevrijeme i jak vjetar“, kaže Vukojević.


Sve je, navodi, bilo u redu prvih dvadesetak minuta leta, a onda se dogodio udar groma u krilo.


“Nakon toga smo nastavili letjeti, uz stvarno nenormalne turbulencije. Valjali smo se s jedne na drugu stranu aviona, a kako je vjetar bio prejak, pilot je podigao avion malo više. No, ljudima je dolazila muka, povraćali su, tražili vrećice… Dosta ih je i vrištalo, bila je stvarno panika. Pilot je na kraju odlučio da sleti u Podgoricu. Veliko olakšanje smo osjetili kad smo se konačno prizemljili“, ispričao je Antonio.


Izvor: Berane online