Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

GRADONAČELNIK SMOLOVIĆ NAGRADIO HRABRU SUGRAĐANKU JELENU ĆETKOVIĆ

Bjelopoljku Jelenu Ćetkovic hrabru majku, koja je pored teške borbe sa bolešću uspjela da do kraja iznese rizičnu trudnoću i rodi zdravu djecu, predsjednik Opštine Petar Smolović nagradio je sa 1.000,00 eura.
“Ovaj podvig dostojan herojstva pokazuje da materinska briga nadjačava i brigu za svoj život. Neka nam primjer hrabre majke i sugrađanke Jelene bude uzor požtvovanja za porodicu i drustvo”, kazao je predsjednik Opštine.
Porodica Ćetkovic iskazala je zahvalnost predsjedniku Smoloviću i Opštini Bijelo Polje na značajnoj pomoći, kako sada tako i u prethodnom periodu tokom borbe sa ovom bolešću.
Podsjećamo, tridesetosmogodišnjoj Jeleni Ćetković iz Bijelog Polja, u ranoj trudnoći nastaloj vantjelesnom oplodnjom, otkriven je kancer dojke.
Uslijedila je teška borba – dvostruki hirurški zahvati u trećem i četvrtom mjesecu trudnoće i kontinuirana agresivna hemioterapija. Zahvaljujući dr Aleksandru Čelebiću iz Podgorice, hirurgu onkologu, hemioterapeutu, hrabra majka je očuvala svoje plodove i prije par dana rodila zdravu djecu, djevojčicu Laru i dječaka Aleksu u predviđenom terminu.