Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

ĐALOVIĆ: NAKON OBDUKCIJE OČEKUJE SE VIŠE DETALJA O SMRTI NOVOROĐENČETA

Mnogi detalji o smrti novorođenčeta koje je 17. jula pronađeno u popodnevnim satima u kontejneru u Ulici 3. januara u centru Bijelog Polja biće poznati nakon što se završi obdukcioni nalaz, saopštio je za Pobjedu tužilac Vladan Đalović.

“To prije svega vrijeme i uzrok smrti kod bebe, a izuzet DNK tragovi mogu dovesti do idnetiteta”, kazao je Đalović, prenosi Pobjeda.

Sagovornik iz policije potvrdio je da su kontaktirani Domovi zdravlja i bolnice okolnih gradova, kako bi se identifikovala majka ženskog novorođenčeta .

“Izuzeti su svi raspoloživi materijalni dokazi sa lica mjesta, uzet je uzorak DNK, izuzet je video nadzor sa kamera okolnih objekata preko kojeg će istraga takođe pokušati da utvrdi ko je novorođenče bacio u kontejner. Bićemo uporni da otkrijemo koja se osoba kretala u kritično vrijeme u blizini kontejnera.To će biti omogućeno kada stigne obdukcioni nalaz kada će se znati i vrijeme kada je novorošenče bačeno u kontejner. U konkretnom slučaju potrebno je malo strpljenja, kako bi se ova misterija razriješila”, poručio je Đalović.