Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

DEMOKRATE: MNOGO RAZLOGA ZA PAD CRNOGORSKE VLADE

DEMOKRATE: MNOGO RAZLOGA ZA PAD CRNOGORSKE VLADE

Abazović i Joković odustali od resetovanja većine od 30. Avgusta… U redu, gospodo, igrajte se, s nama to neće moći, vidimo se uskoro u Skupštini; Kad bi ova Vlada i ovakva posvađana parlamentarna većina pripremale izbore, to bi bio ozbiljan udar na demokratske i evropske procese u zemlji; Temeljni ugovor završeno je pitanje i ono se čak ni retorički ne može promijeniti, a kamoli formalno-pravno, bez saglasnosti jedne od ugovornih strana


Poslanik i generalni sekretar Demokrata Boris Bogdanović, poručio je da postoji mnogo razloga da ta partija 19. avgusta u parlamentu glasa za rušenje Vlade Dritana Abazovića.

DEMOKRATE: MNOGO RAZLOGA ZA PAD CRNOGORSKE VLADE


”Cjelokupnoj javnosti poznato je da se na čelu Crne Gore nalaze politički amateri, koji nemaju podršku poslanika, koji nemaju podršku naroda, kojima niti jedan politički subjekt ništa ne vjeruje, koji su izgubili podršku međunarodne zajednice, te sprovode najprimitivniji politički revanšizam. Za nas to nije pitanje Temeljnog ugovora (TU), koji podržavamo; za nas je to pitanje šanse da ova prevarantska vladajuća većina to više ne bude”, istakao je Bogdanović.