Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

BRČVAK: POČEO SAM SA JEDNIM ZAPOSLENIM, SADA ZAPOŠLJAVAMO PREKO 1600 LJUDI

BRČVAK: POČEO SAM SA JEDNIM ZAPOSLENIM, SADA ZAPOŠLJAVAMO PREKO 1600 LJUDI

Poznati humanista, bijelopoljac Hajriz Hačko Brčvak nedavno je u Njemačkoj za lokalne funkcionere, poslovne partnere i prijatelje organizovao svečanost na kojoj je predstavio MIH grupaciju u sklopu koje posluje preko 20 kompanija.


Toga dana svečano je otvorena i nova poslovna zgrada i centralni magacin površine preko 3000 kvadrata.
Brčvak je tokom obraćanja prisutnima saopštio da je 2011. godine sa jednim vozilom i jednim zaposlenim počeo da izgrađuje optičku infrastrukturu za njemačke internet I kablovke provajdere, a danas MIH Grupacija zapošljava preko 1600 radnika I posluje u preko 10 zemalja u evropi I svijetu.


Prisutni su imali prilku da obiđu kancelarije, upoznaju se sa uslugama, proizvodima I inovacijama koje MIH Grupa realizuje. Takođe, organizovan je I mini sajam članica grupacije iz Njemačke, Belgije, Holandije, Austrije,Crne Gore, Slovenije I Bosne I Hercegovine.


Na sajmu su predstavljeni projekti, tehnologija, inovacije I poslovna dostignuća.


Prema saznanjima VBP portala, MIH Grupacija u Crnoj Gori realizuje više projekata u oblasti izgradnje stambeno poslovnih objekata, ugostiteljstva I turizma. U uskoro kreće izgradnja a velika stambeno poslovna objekta u Bijelom Polju.