Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

ZBOG NEDOSTATKA DOKAZA TUŽILAŠTVO ODBACILO PRIJAVU PROTIV BJELOPOLJCA: FEMIĆ NIJE SARAĐIVAO SA ŠKALJARCIMA

Povodom ranije objavljene vijesti u kojoj se navodi da je priveden i saslušan Danilo Femić, zatvorski policajac u Zatvoru u Bijelom Polju zbog sumnji da sarađuje sa škaljarskim klanom, te da će se upravo on naći na spisku osumnjičenih u jednom od predmeta, reagovao je Femić.
Sin sudije Branimira Femića medijima je dostavio objavještenje Specijalnog državnog tužilaštva dostavljeno njegovom pravnom zastupniku, advokatu Mirku Boškoviću.
“Na Vaš zahtjev, obvaještavam vas da sam rješenjem broj Kti-S.br5/20 od 18. 09. 2020. godine, odbacio krivičnu prijavu Uprave policije – Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije – Specijalnog policijskog odjeljenja Ku.br.14/20 od 20. 05. 2020. godine, podnijete protiv Femić Danila, zbog krivičnog djela – stvaranje kriminalne organizacije iz čl. 401a st. 2 u vezi sa st. 1 i 6 Krivičnog zakonika Crne Gore, jer nema osnovane sumnje da je prijavljeni izvršio navedeno krivično djelo, niti bilo koje drugo krivično djelo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti”, piše u obavještenju koje je potpisao specijalni tužilac Veljko Rutović.