Glavni Meni

Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

ZAINTERESOVANI ZA FRANCA MARKETE, POTVRĐENO IZ MERKATORA

ZAINTERESOVANI ZA FRANCA MARKETE, POTVRĐENO IZ MERKATORA

I iz Merkatora-CG su Pobjedi potvrdili zainteresovanost za preuzimanje svih maloprodajnih objekata Franca marketa.

-Zakonska procedura nalaže da je prije zaključenja transakcije neophodno dobiti saglasnost AZK, za šta je postupak u toku i o njegovom će ishodu javnost biti blagovremeno obaviještena – kazali su Pobjedi iz ove kompanije.

Navode da su, kao jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Crnoj Gori, fokusirani na nova ulaganja, širenje mreže i jačanje ponude te da uspjeh temelje na jasnoj viziji, kvalitetnoj ponudi i usluzi, pristupačnim cijenama te obezbjeđenju stalnog rasta i razvoja kompanije.

ZAINTERESOVANI ZA FRANCA MARKETE, POTVRĐENO IZ MERKATORA

-Kroz 125 IDEA prodavnica, kompanija Merkator-CG je prisutna u 19 crnogorskih opština. Što je čini jednim od najvećih lanaca maloprodajnih objekata. Preko 1. 500 zaposlenih ujedno svrstava kompaniju Merkator-CG u red najvećih poslodavaca u Crnoj Gori. Franca marketi su trgovački lanac osnovan u sklopu mesne industrije Meso-promet koja je svoj rad započela 1990. Godine. Danas ima 67 maloprodajnih objekata na crnogorskom tržištu i prepoznata je kao brend koji fokus stavlja na domaće meso i mesne proizvode sa sopstvenih farmi. Što predstavlja osnov za dugoročnu saradnju obje kompanije – kazali su iz Merkatora za Pobjedu.

Izvor: Pobjeda