Bijelo Polje

Vaš pogled na grad

ZA TRI DANA POGINULO PET OSOBA

za tri dana poginulo pet osoba

ZA TRI DANA POGINULO PET OSOBA.

Ove “crne brojke” više su od upozorenja za sve učesnike u saobraćaju.


Tokom tri dana, utorak, srijeda i četvrtak, u saobraćajnim nesrećama na crnogorskim putevima stradalo je čak pet osoba. Ove “crne brojke” više su od upozorenja za sve učesnike u saobraćaju. Večeras su u dva udesa stradale dvije osobe, jedna na putu Danilovgrad – Nikšić, a druga u podgoričkom naselju Kokoti, R.B. (40). Tokom današnjeg dana poginule su tri osobe. Apeluje se na vozače da voze oprezno, poštuju saobraćajna ograničenja i propise i doprinesu bezbjednom saobraćaju.


I tokom novembra desile su se tri saobraćajne nesreće, tokom tri dana, a u kojima je takođe bilo smrtno stradalih osoba.


Jutros je Budvanin T.Š. (34) poginuo je, oko 6.50 sati, kada je motorom sletio u kanal kod hotela Slovenska plaža, saopšteno je iz OKC-a Uprave policije.. Budvanin je poginuo na licu mjesta. Uviđaj obavlja kotorsko tužilaštvo, uz asistenciju službenika budvanske policije.


U utorak veče Baranin P.R. (41) i Podgoričanin Lj.I. (27) poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 16,30 časova na magistralnom putu Bar- Petrovac, u naselju Haj Nehaj.

ZA TRI DANA POGINULO PET OSOBA.

  • Vozač automobila “audi A6”, registarskih oznaka BR CM 667, kojim je upravljao P.R. preminuo je na licu mjesta. Smrtno je stradao i vozač koji je upravljao vozilom “kedi”. U sudaru je učestvovao i autpmobil “golf dva”, registarskih oznaka BR AA-616, za čijim upravljačem je bio S.S. On je, na sreću, prošao bez povreda – kazao je tada rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva Bar, tužilac Radovan Đurović, prenose barski portali.

  • Juče su dvije osobe teško povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Budva-Petrovac, . Do udesa je došlo u mjestu Skočiđevojka oko pet sati, kada je vozilo sletjelo sa puta. Povrijeđeni su prevezeni u bolnicu u Risnu. Uviđaj je na licu mjesta izvršio tužilac iz Kotora, a saobraćaj je bio blokiran.
    Izvor: Dan