Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

U BIJELOM POLJU I BERANAMA ODUZETO ORUŽJE

U BIJELOM POLJU I BERANAMA ODUZETO ORUŽJE

U Bijelom Polju od S. M. oduzeta lovačka pušku u ilegalnom posjedu, od D.Ž. u Beranama pištolj marke “TT” cal 7,62 mm i gasni pištolj.

Policija je u Bijelom Polju i Beranama, u dvije odvojene aktivnosti, pronašla i oduzela dva komada oružja i određenu količinu municije.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, njihovi službenici su sinoć u Bijelom Polju od S. M. oduzeli lovačku pušku u ilegalnom posjedu.

“Državni tužilac je naložio da se predmetno oružje uputi na vještačenje u Forenzički centar. Nakon čega će se izjasniti o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji djela”, saopšteno je.

U BIJELOM POLJU I BERANAMA ODUZETO ORUŽJE

Policija je u Beranama postupala po prijavi u kojoj je navedeno da je D. Ž. nakon porodične svađe upotrijebio vatreno oružje.

Pripadnici policije su, kako su naveli iz Uprave policije, izašli na lice mjesta i od njega oduzela pištolj marke “TT” cal 7. 62 mm. Okvir sa četiri komada municije, kao i gasni pištolj sa municijom.

“Po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama D. Ž. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, piše u saopštenju.

Izvor: Vijesti