Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

PRETUČEN JER JE POKUŠAO DA FOTOGRAFIŠE MUČENJE ŽIVOTINJA U NIKŠIĆU

PRETUČEN JER JE POKUŠAO DA FOTOGRAFIŠE MUČENJE ŽIVOTINJA U NIKŠIĆU

Aktivista Boško Pavićević, koji je pokušao da fotografiše nepropisno parkiranje i mučenje životinja na trgu u Nikšiću pretučen je i nalazi se u KBC-u. To je objavio građanski aktivista Aleksandar Dragićević.

“Grupa momaka (ako se mogu nazvati tako) ga je poslala u bolnicu i on sada čeka hitnu operaciju. Sve jer je radio ono što svaki savjestan građanin treba da uradi. Nadležni se ne oglašavaju a izgrednici nijesu privedeni pravdi. Da vidimo do kad”, rekao je Dragićević.

Povodom ovog napada, oglasila se i Ivana Čogurić, ekološka aktivistkinja.

“Nikšić je zvanično prestao da nudi bilo šta osim dobrih batina koje se mogu klasifikovati kao iživljavanje (i)li pokušaj ubistva. Sinoć je grupa momaka mučki pretukla Boška Pavićevića, koji je trenutno u KBC-u i čeka hitnu operaciju vilice. Pored slomljene vilice Boško trpi bolove iščašenog ramena, a tu su i podlivi, potres mozga i polomljeni zubi”, rekla je Čogurić.

Kako je navela, već duže vrijeme sluša ljude, one koji su otišli iz Nikšića, kako su bez elana da makar i na vikend dođu.

“Zašto? Zato što je Nikšić iz pasivne agresije preko noći prešao u direktnu agresiju, a vazda će biti na snazi ona – sa kim si, takav si. Naravno, čast izuzecima ali…kad je kuća tijesna, čeljad su bijesna. Nažalost, mnogima je u Nikšiću tijesno u svojoj koži upravo jer taj grad nema šta da ponudi osim reda tuge, reda bola, reda emotivnog loja, dosta droge i alkohola”, rekla je Ćogurić.

PRETUČEN JER JE POKUŠAO DA FOTOGRAFIŠE MUČENJE ŽIVOTINJA U NIKŠIĆU

Izvor: RTCG