Bijelo Polje

Vaš pogled na grad

PREBIRAČEVIĆ: MINISTAR ODE, PRAŠINA OSTA

PREBIRAČEVIĆ: MINISTAR ODE, PRAŠINA OSTA

Dođe prije par dana ministar Ibrahimović u Bijelo Polje pa odatle prašnjavim makadamskim putem koji je razorila njegova predhodna Vlada u Bistricu. I čista pogleda i onako slatkorječivo reče da razumije muke i patnju Bistričana a da će on sve učiniti da ovaj naš put bude prioritet na Vladi, pozdravi se i ode a za njim, a osta prašina i priča u stilu Sveta Marovića – sve reče a ništa ne kaza.


A svi iole upućeniji znamo da ministar u svom resoru odlučuje šta će i koliko će raditi, ko će to raditi i koliko mu platiti, ali Ibrahimović u stilu narodnog pripovjedača prozbori da će on sve učinjeti što je do njega i Bistričani mu povjerovaše kao i mnogima prije njega ali ostade samo prašina.

PREBIRAČEVIĆ: MINISTAR ODE, PRAŠINA OSTA


Nego dragi Bistričani ministar Ibrahimović da je imao obraza i malo ljudskosti posle vaše priče i ispovijesti po makadamskim prašnjavim mukama rekao bi da ove godine novca nema za ovaj naš put jer je novac veće potrošen za tu namjenu a novi nije predviđen budžetom jer to nijesu mala sredstva da se može uzeti iz budžetske rezerve već se radi o sumi preko dva miliona evra, nijednom nekaza koliko je i kome do sada isplaćeno novca po ovom projektu, ko je odgovoran za nerad i ovakve propuste i na kraju đe su pare?


A on kao ministar i dio vlasti i one i ove Vlade vjerovatno to zna ali neće narodu da kaže istinu nego nas gleda u oči i laže.


Nama Bistričanima poslije svih ovih obećanja i laži od raznih ministara i funkcionera Opštine ostaje samo da se kolektivno iselimo ili da radikalno izađemo sa svojim porodicama i totalno zapriječimo magistralni put i prugu i onako gutamo prašinu pa možemo malo i u ladovini sjedeti i ležati po asfaltu i na šinama jer od ovoga gore nema.


Piše: Uglješa Prebiračević