Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

POTPISANI VIŠEGODIŠNJI UGOVORI SA TALENTOVANIM ODBOJKAŠIMA

POTPISANI VIŠEGODIŠNJI UGOVORI SA TALENTOVANIM ODBOJKAŠIMA

Uprava Odbojkaškog kluba Jedinstvo potpisala je prve profesionalne ugovore sa dvojicom talentovanih odbojkaša Milanom Rovčaninom i Stefanom Femićem.


Rovčanin i Femić su nedavno sa reprezentacije Crne Gore učestvovali na Evropskom prvenstvu za mlade, izborivši plasman među 8 najboljih ekipa u Evropi.


Primač servisa 19-godišnji Milan Rovčanin svojim prvim ugovorom potvrdio je vjernost klubu na 3 godine.

POTPISANI VIŠEGODIŠNJI UGOVORI SA TALENTOVANIM ODBOJKAŠIMA


„Veoma sam srećan što sam potpisao prvi profesionalni ugovor sa klubom gdje sam napravio prve korake.

Prošao sam sve mlađe kategorije i uspio da se ostvarim nasupajući proteklih sezona u seniorskoj ekipi i postanem važan igrač u timu što sam priželjkivao od samog početka“ – rekao je 19-godišnji Rovčanin i dodao:


„Sudeći po tome da volim izazove, a da klub u narednim godinama ima ambiciju da se vrati u vrh crnogorske odbojke, je bilo presudilo u odabiru moje buduće sredine, iako sam imao još neke ponude. U novu sezonu ulazimo sa puno samopouzdanja i nestrpljivo čekamo prve utakmice. Vjerujem da ćemo u narednim godinama imati razloga da se radujemo“ – zaključio je Rovčanin.


U narednim sezonama, dres Jedinstva će nositi i talentovani srednji bloker Stefan Femić, sa kojim je klub takođe potpisao 3-godišnji ugovor.


„Želim da se zahvalim klubu na ukazanom povjerenju. Svakako mi predstavlja veliku čast i zadovoljstvo što ću ostati u Jedinstvu i braniti boje svog grada. Atmosfera u klubu i među igračima je odlična, mogu da kažem da smo jedna velika porodica. Trudiću se da svojim igrama doprinesem napretku ekipe, a ubijeđen sam da zajedno uz dobar rad možemo napraviti dobre stvari za naš klub“ . Poručio je 19-godišnji srednji bloker Jedinstva Stefan Femić.


Predsjednik Jedinstva Vukman Obradović je rekao da je veoma zadovoljan što se potvrdilo da u Bijelom Polju ima talentovane djece, koja žele da se bave profesionalno odbojkom.


„Potpisivanjem ovih ugovora pokazujemo našu opredijeljenost da zadržimo domaće igrače. Ujedno i da nagradimo njihov dosadašnji rad i zalaganje koje su imali prolazeći kroz sve mlađe kategorije. Siguran sam da je ovo početak novog poglavlja u razvoju kluba, koje će ukoliko budemo uporni i istrajni u narednim sezonama doprinijeti ostvarivanju onih zacrtanih ciljeva koje smo postavili“ – kazao je predsjednik kluba Vukman Obradović.