Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

PO 200 EURA ZA POLICAJCE ANGAŽOVANE ZA DAN NEZAVISNOSTI I INAUGURACIJU

PO 200 EURA ZA POLICAJCE ANGAŽOVANE ZA DAN NEZAVISNOSTI I INAUGURACIJU

Uprava policije obezbjeđivala je svečanosti koje su se održale 19. maja na Trgu nezavisnosti u Podgorici, provodom obilježavanja Dana nezavisnosti i 20. Maja, povodom inauguracije Predsjednika Crne Gore.

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić će u saglasnosti sa Ministarstvom finansija. A na predlog direktora Uprave policije Nikole Terzića, odobriti isplatitu od po 200 eura službenicima koji su bili angažovani po planu obezbjeđenja proslave Dana nezavisnosti i Inauguracije predsjednika držav. Saznaje nezvanično portal Dan.

Podsjećamo, Uprava policije obezbjeđivala je svečanosti koje su se održale 19. Maja na Trgu nezavisnosti u Podgorici, provodom obilježavanja Dana nezavisnosti i 20. Maja, povodom inauguracije Predsjednika Crne Gore.

Iz UP su tada kazali da su ove aktivnosti, čijoj je realizaciji su prethodile detaljne pripreme i temeljno planiranje, pokazale da Uprava policije ima stručne, kompetentne i profesionalne ljudske kapacite i materijalne resurse, da realizuje ovako ozbiljne i slične bezbjednosne zadatke.

Izvor: Dan