Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

OO DPS BIJELO POLJE: PO SAOPŠTENJIMA OPOZICIONIH PARTIJA STIČE SE UTISAK DA NE ŽIVIMO U ISTOM GRADU

Iz bjelopoljskog DPS-a su reagovali na današnje saopštenje Socijalista Crne Gore, koji tvrde da politika Vlade Crne Gore o ravnomjernom regionalnom razvoju nije dala rezultate, jer se sjever Crne Gore, kako su kazali, danas nalazi u nikad težem socio-ekonomskom stanju.

Iz DPS-a navode da čitajući saopštenje jedne od brojnih partija koje su nastale cijepanjem SNP-a, bi se reklo da ne žive u istom gradu.

“Za vodeće opozicione partijske strukture oduvijek znamo da vode retrogradnu politiku i da svoje političko djelovanje zasnivaju na rušenju i osporavanju crnogorskog društva i njegovog prosperiteta. Ipak, po prirodi stvari mladim ljudima tako nešto nije imanentno, pa je današnje razotkrivanje njihovih omladinskih perjanica samo još jedan dokaz da sa opozicijom budućnost Crne Gore nikada ne bi bila ni razvojna, ni evropska”, kazali su iz OO DPS Bijelo Polje.

Iako su, kažu, uvijek spremni da saslušaju konstruktivne prijedloge, u saopštenju Socijalista, ističu, nijesu mogli pronaći niti jedan. Zato ih pozivaju da prošetaju Bijelim Poljem i, kako su kazali, konačno “otkriju” da žive u gradu u kojem se realizuje najviše projekata u Sjevernom regionu.

“Takođe bi dobro bilo da pogledaju potpuno nove ili obnovljene fabričke pogone kojima smo kroz biznis zone dali dodatan zamajac”, kazali su iz bjelopoljskog DPS-a.

Vjeruju da danas ne postoji građanin Bijelog Polja, koji nije vidio uveliko zahuktale radove na planini Bjelasici i Đalovića pećini.

“Na kraju, podsjetićemo ih da se socijalna politika vodi na odgovoran način, a ne demagogijom što je Opština Bijelo Polje dodatno unaprijedila kroz brigu o novorođenčadima u vidu naknada, o đacima kroz besplatne udžbenike, kao i studentima kroz stipendije. Većinsko Bijelo Polje na sreću to prepoznaje, i sigurni smo – opet će, u šta će se dotični još jednom uvjeriti za nešto više od mjesec dana”, zaključuje se u saopštenju OO DPS Bijelo Polje.