Bijelo Polje

Vaš pogled na grad

MEDOJEVIĆ OBJAVIO ČUVENI VIDEO ŽELJKA ĐUKIĆA

MEDOJEVIĆ OBJAVIO ČUVENI VIDEO ŽELJKA ĐUKIĆA

Jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević, podijelio je na društvenim mrežama popularni video snimak NVO aktiviste Željka Đukića. U kome je na sebi svojstven način govorio u avgustu 2020. Godine o aktuelnoj situaciji u zemlji sa ključnom porukom “Tu smo đe smo, tako nam je kako nam je”.


To je bio povod da predsjednik PZP-a razmijeni mišljenje sa Bjelopoljcem, koji u poslednje vrijeme sve češće komentariše društvene I ekonomske prilike u našoj državi. Đukić je samo dan prije na tviteru podržao konstataciju Nebojše Medojevića koji je rekao “Povećanje zarada kroz povećanje produktivnosti jedino održivo!”. A na to je naš sugrađanin konstatovao sledeće “Ovdje se 100% slažem sa Nebojšom Medojevićem jer smo zabatalili rad, red i disciplinu. Produktivnost nam nije na zadovoljavajućem nivou, sve je više krivinaša a manje motivisanih. Građani su demotivisani jer su plate veoma niske, a od njih se traži što bi rekli i ono ispod nokata. Upravo je #EVROPA_SAD potencijalno svjetlo na kraji tunela koje će pokrenuti uspavanu produktivnost. Naravno, pod uslovom da se proporcionalno za 17% ne povećaju sve cijene”. U istoj objavi, Đukić je poručio Milojku Spajiću I Jakovu Milatoviću da je potrebno naći model kroz koji će se povećati produktivnost zaposlenih.

MEDOJEVIĆ OBJAVIO ČUVENI VIDEO ŽELJKA ĐUKIĆA


Đukić je pozvao Medojevića da o “Evropi Sad” razgovaraju u live stream emisiji. Na šta je Medojević odgovorio “Ti si sve objasnio. Tesko da ja mogu bolje” aludirajući na Đukićevu čuvenu rečenicu “Tu smo đe smo, tako nam je kako nam je”