Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

LJUJIĆ: VLADA MORA PASTI

LJUJIĆ: VLADA MORA PASTI

Vlada neće pasti zbog Temeljnog ugovora. Da je bilo do Demokrata, ugovor bi bio potpisan mnogo ranije i to pitanje bi bilo zatvoreno. Samo par sati kasnije, nakon potpisivanja TU, Vlada je nastavila sa inkluzivnom kadrovskom politikom, imenujući uglavnom ljude iz Dps-a, a smjenjujući one koji su pobjednici na izborima iz 2020 godine, uglavnom Demokrate.


Vlada mora pasti jer nije izraz slobodno izražene volje građana. Formirana je na prevaran način sa onima koji su izborni gubitnici.


Vlada mora pasti jer se njeni kadrovi, visoki državni funkcioneri, sa sumnjivim biografijama i prošlošću, ne mogu boriti protiv organizovanog kriminala i korupcije i obezbijediti vladavinu prava.

LJUJIĆ: VLADA MORA PASTI


Vlada mora pasti, jer su na čelu ministarstava nestručni ljudi, koji rukovode resorima sa kojima nemaju apsolutno dodirnih tačaka, a što je plod političke trgovine.


Vlada mora pasti, jer, pokrivati se TU, a istovremeno vraćati na pozicije odlučivanja strukture bliske onima koji su 30 godina vladali CG može samo neko ko nema ni političke, ni ljudske, ni moralne odgovornosti prema građanima koji su ih glasali.


I na kraju, Vlada mora pasti jer nema podršku 2/3 parlamenta, vjerovatno i više. Ovu Vladu podržava 9 poslanika koji rukovode sa 12+ ministarstava što je nezabilježeno.


Vlada mora pasti…