Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

LELOVIĆ: KONAČNO JE SKRENUTA PAŽNJA NA KONOBARE

LELOVIĆ: KONAČNO JE SKRENUTA PAŽNJA NA KONOBARE

Slavenko Lelović uzeo je učešće u takmičenju za najboljeg konobara na teritoriji opštine Bijelo Polje. Lelović se zahvalio svim građanima koji su glasali za njega i doveli ga do drugog mjesta.

“Drago mi je da je neko obratio pažnju i na nas konobare i naše zanimanje. I da nisam ništa osvojio, ja sam oduševljen, što ste nas kao konobare primijetili, skrenuli pažnju ljudima, iskreno sam iznenađen i počastvovan”. Kazao je Lelović.

On je istakao da nije očekivao da će doći do drugog mjesta, jer, kako kaže, ima još mnogo kvalitetnih i dobrih kolega koje jako poštuje.

“Da ne budem previše skroman, imam dosta poznanika i dugo sam u ovom poslu. Očekivao sam da ću biti među 10 polufinalista, ali da ću biti među prvih troje, zaista nisam. Ovim je dokazano da smo ipak poštovani od strane svojih gostiju, drugara i poznanika”. Ističe Lelović.

Takođe, Slavenko se osvrnuo i na položaj konobara u Bijelom Polju.

“U poslednje vrijeme je bolji položaj konobara, skreće se pažnja na ugostiteljstvo i kvalitet ugostiteljstva”, kazao je on i ovim putem se zahvalio svim pratiocima VBP portala koji su glasali za njega i njegove kolege. Kao i ljudima koji su skrenuli pažnju na konobare.