Bijelo Polje

Vaš pogled na grad

KONATAR POTVRDIO DA NIJE BIO MALTRETIRAN NA GRANICI

KONATAR POTVRDIO DA NIJE BIO MALTRETIRAN NA GRANICI

Obzirom na sve službenici su bili profesionalni i korektni. Idemo dalje”, napisao je Konatar.
Poslanik URA-e Miloš Konatar potvrdio je da, osim ”bespotrebnog zadržavanja” nije imao nikakvih neprijatnosti kada je juče prelazio granicu sa Srbijom.


”Istine radi želim staviti tačku oko prelaska granice Srbije i Crne Gore – dva puta sa suprugom i juče sa prijateljima sam bespotrebno zadržavan. Ni tada kao ni sad nijesam osjećao potrebu da o tome obavještavam javnost. Obzirom na sve službenici su bili profesionalni i korektni. Idemo dalje”, napisao je Konatar na svom Tviter nalogu čime je potvrdio spekulacije da nije bio maltretiran na granici sa Srbijom.


Konatar je juče bio u Beogradu gdje je pratio košarkašku utakmicu između Partizana i aktuelnog šampiona Evrope Efesa. A korisnici društvenih mreža zapitali su se kako to da je Konatar prešao granicu Srbije bez ikakvih neprijatnosti s obzirom da je glasao za Rezoluciju o Srebrenici u crnogorskom parlamentu?


Podsjetimo, srpske vlasti naložile su da se na graničnim prelazima maltretiraju svi crnogorski poslanici koji su glasali za rezoluciju. Kroz tretman maltretiranja prošle su poslanice SDP-a Draginja Vuksanović, DPS-a Dragica Sekulić, poslanik SD-a Damir Šehović. Ali i Konatarove koleginice Božena Jelušić i Suada Zoronjić.


Izvor: Aktuelno