Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

KARLIČIĆ: NEMOJTE BITI PROSJEČNI, BUDITE NAJBOLJI

KARLIČIĆ: NEMOJTE BITI PROSJEČNI, BUDITE NAJBOLJI

Jeleni Karličić, godine 2022. počinje život u Francuskoj, u fudbalskom klubu Bordeaux sa kojim je potpisala ugovor na tri godine.

,,Meni je fudbal sve, ali stvarno sve. Kad je najteže i kad mi fali domovina, porodica i prijatelji, opet ta ljubav prema fudbalu je jača od svega.

Što se tiče negativnih komentara, nijesam mogla da verujem šta sve ljudi mogu da izmisle i da iznesu o meni u javnost, ali nikad se nijesam osvrtala na to, jer razumijem ljubomoru i sujetu. Što se tice pozitivnih komentara, sa njima je uvijek lako da se nosiš”, navodi ona za početak razgovora za VBP portal.

Prvi fudbalski klub naše sportistkinje bio je kod Zorana Basekića, kako navodi on je jedini prihvatio kao jedino žensko u klubu sa samo šest godina.

Sa dvanaest godina je prešla u Sjevernu Zvijezdu kod Marka Ćetkovića i Suzane Bulatović-Vujoševic.

KARLIČIĆ: NEMOJTE BITI PROSJEČNI, BUDITE NAJBOLJI

Nakon toga slijedi Breznica u kojoj je provela punih pet godina. Govori da joj je teško bilo odlučiti se da ostavi sve i ode u Norvešku Medkilu. Ali, kaže, morala je da slijedi svoj san.

,,To se i desilo u avgustu 2021. godine. Već u januaru 2022. godine slijedi Francuski Bordeaux, sa kojim sam potpisala ugovor na tri godine.

U svim klubovima sam uzivala i bila prihvacena odlicno. Trenutno zivim svoj san u Francuskoj i uzivam u fudbalu”, ističe sportistkinja.

Govori da joj je teško bez domovine, bez rodnog grada i države.

,,Teško mi je bez moje porodice i prijatelja, ali koliko god da je teško na kraju dana oni su mi jedini vetar u leđa, radim sve da učinim ponosnim moje roditelje, braću i sestru”, prenosi utiske sugrađanka.

Poručuje mladima da slijede svoj cilj, koliko god bilo teško,koliko god puta ne uspjeli, samo nastavite naprijed i ne dozvolite da vas ništa sputava.

,,Nemojte da budete prosječni, jer prosječnih je dosta u svijetu, budite najbolji,njih je malo”. Zaključuje za sam kraj razgovora mlada bjelopoljka.

*Sponzor teksta kompanija Franca