Bijelo Polje

Vaš pogled na grad

KANAL POKRAJ PRUGE BRIGA ZA STANOVNIKE BOJIŠTA

KANAL POKRAJ PRUGE BRIGA ZA STANOVNIKE BOJIŠTA

Dio mještana bjelopoljskog sela Bojišta od prije nekoliko dana suočen je sa problemom jer su radnici željeznice ili pak izvođači radova na rekonstrukciji željezničkog mosta iznad Božovića polja. A ispod kuće Jokića iskopali kanal dubine dva metra i tako ga ostavili.


Kako mještani navode kanal je nemoguće preskočiti i tako su u nemogućnosti doći do magistrale odakle bi dalje koristili autobuski i taksi prevoz.

KANAL POKRAJ PRUGE BRIGA ZA STANOVNIKE BOJIŠTA

“Prosto smo u čudu da neko ostavi toliki kanal ne misleći na posledice. Ukoliko dođe do povreda isključivog krivca vidimo u Željeznici Crne Gore. Kanal je u željezničkom pojasu, noću ko ne zna za ovaj problem može jednostavno da nastrada. Očekujemo da će neko odnadležnih obići i kazniti neodgovorne počinioce koji su ostavili nezaštićen kanal dubine dva metra. Rješenje problema vidimo u tome što bi se kanal popločao betonskim pločama ili pružnim pragovima i tako izbjegle neželjene posledice koje su u ovom stanju neminovne”. Naveli su mještani u reagovanju dostavljenom Bjelopoljskom portalu.