Bijelo Polje

Vaš pogled na grad

JOKSIMOVIĆ: KRIVOKAPIĆ MORA DA ODE

joksimovic-krivokapic-mora-da-ode

JOKSIMOVIĆ: KRIVOKAPIĆ MORA DA ODE.

Vrhunac nezadovoljstva građana Crne Gore radom premijera Zdravka Krivokapića, kap koja je prelila svaku čašu nade.

Jutrošnje saznanje, da i pored velikog broja funkcionera DPS-a koje je premijer udomio, imenovao i postavio, okružio se i brojnim savjetnicima DPS-a, udarnim Milovim pesnicama. Dara je prevršila svaku mjeru Zdravko Premijeru. Kada to nijesi uspio da riješiš, ti si nesposoban za sve, poručio je premijeru Zdravku Krivokapiću u izjavi za medije predsjednik Partije penzionera, invalida i restitucije Crne Gore PIR, Momo Joksimović iz Bijelog Polja, piše Borba.


Inače, Partija penzionera, invalida i restitucije Crne Gore PIR je bila koalicioni partner na poslednjim parlamentarnim izborima koji su se održali 30. avgusta 2020. godine,


“Zato te Predsjedništvo partije – PIR-a, oko 130.000 penzionera, 300.000 siromašnih, 200.000 gladnih, građani Vraneša, Vasojevića, sjevera i juga, moli- te samo da odeš. Putuj premijeru i naše te oči nikad ne viđele. Daj Bože da se nikad ni sreli nijesmo. Putuj i ne okreći se jer smo glasali i željno čekali promjene. Putuj nesrećo naroda crnogorskog , u vrijeme kada nam se sreća okrenula . Putuj i ne muči nas više. Putuj jer nas o jadu zabavi, i ugrozi željno čeanu slobodu koja nam je 30 godina bila samo san. Tvoje je samo da odeš”, poručili su iz ove partije.


Poručili su takođe da premijer pođe i dobro se sakrije da se što prije zaboravi, kao i da ide i radi ono što zna, a da su čuli da mu je uža specijalnost ISO 9.000 i ISO 14.000 (kontrola kvaliteta).


“Mastiljari po tom pitanju koliko ti je mila volja. Tvojim odlaskom Crna Gora će biti spašena. Kad odeš, provedriće iznad Gore Crne. Ti si najveća bezlična nesreća koja je mogla zadesiti Crnu Goru, posle Đukanovića koji je Crnu Goru do temelja poharao, a i sam si pošao njegovim stopama”, saopštili su.


Dodaju da narod nije zbog ovoga šetao na litijama, sa svijećama, molitvama na usnama, predvođeni Onim, apostolom ĐEDOM, što stoluje pored Tvorca, pa da ga i ON moli da ode i spasi njegov narod.

JOKSIMOVIĆ: KRIVOKAPIĆ MORA DA ODE.


“Gospodine Premijeru, slobodarska Crna Gora te moli samo da odeš kako bi je spasio”, zaključuju iz PIR-a Crne Gore.