Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

JANOVIĆ: BIJELO POLJE UVIJEK ODLIČAN DOMAĆIN REPREZENTATIVCIMA

Ministar sporta i mladih Nikola Janović je, tokom posjete Bijelom Polju, sa predsjednikom opštine, Petrom Smolovićem i predsjednikom Košarkaškog saveza, Veselinom Barovićem, posjetio seniorske reprezentativke u košarci koje se su na ljetnjim pripremama u našem gradu.

Janović je nedavno sugerisao nacionalnim sportskim savezima da, zbog posljedica COVID19 koja je zadesila Crnu Goru, kao i cijeli svijet, u znak solidarnosti prema našoj ekonomiji i konstantnim naporima Vlade da omogući što brži izlazak iz novonastale situacije, pripreme organizuju u našoj državi.

“Raduje me činjenica da su sportski savezi djelovali pravovremeno i ispravno. Time smo još jednom pokazali da Crna Gora ima dovoljno kapaciteta za kvalitetnu realizaciju priprema za najveća evropska i svjetska takmičenja”, rekao je ministar sporta i mladih.

Janović je poželio sreću našim košarkašicama na budućim takmičenjima i poručio da Crna Gora stoji uz njih.

Predsjednik Smolović je najboljim crnogorskim košarkašicama poželio dobrodošlicu i istakao da se ljudi u Bijelom Polju uvijek raduju dolasku nacionalnih selekcija.

„Bijelo Polje je uvijek bilo dobar domaćin svim našim reprezentacijama. Želim svim igračicama i stručnom štabu da se ugodno osjećaju u Bijelom Polju, a posebnu zahvalnost želim da iskažem Košarkaškom savezu Crne Gore i Ministarstvu sporta i mladih, koji na ovaj način pomažu turističku privredu“, zaključio je Smolović.