Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

IZABRAN OPŠTINSKI ODBOR MLADIH DEMOKRATA BIJELO POLJE

IZABRAN OPŠTINSKI ODBOR MLADIH DEMOKRATA BIJELO POLJE

Na prvoj izbornoj Konvenciji održanoj 21. januara 2023. Godine u Bijelom Polju izabran je Opštinski odbor Mladih Demokrata. Koga čine: Radosav Bajčeta, Svetlana Jovanović, Slavko Vuković, Milica Vojinović, Tamara Prebiračević, Anđela Bajčeta, Aleksandra Zejak, Jovan Jovanović, Milovan Popović, Aleksandra Mrdak, Marko Kovačević, Slađana Jovanović, Ljubiša Bajčetić, Nikolina Mrdović, Nikola Nišavić, Valentina Jurišević, Ilija Ljujić, Saška Bojić, Biljana Zejak, Nina Prebiračevići Andrea Jurišević.

Opštinski odbor Mladih Demokrata Bijelo Polje u prvom sazivu izabrao je za novog predsjednika Radosava Bajčetu, dok su za potpredsjednike izabrani Svetlana Jovanović i Slavko Vuković.

Nakon izbora, Bajčeta se obratio prisutnima i istakao da je ponosan na činjenicu da je u Bijelom Polju formiran snažan odbor mladih. Kojima je obećao da će opravdati njihovo povjerenje i da će svi zajedno raditi na dodatnom jačanju odbora.

IZABRAN OPŠTINSKI ODBOR MLADIH DEMOKRATA BIJELO POLJE

„U planu su redovni sastanci i razgovori, gdje cemo se svi baviti problemima naseg grada. Koje cemo dalje proslijeđivati našem odborničkom klubu koji bi ta pitanja problematizovao u lokalnom parlamentu. U nacrtu plana aktivnosti jeste i organizovanje obrazovnih tribina, edukacija mladih o određenim principima političke djelatnosti, upoznavanje sa uporednim demokratskim sistemima u okruženju i Evropi.“

Izbornoj Konvenciji su prisustvovali predsjednica OO Bojana Furtula, potpredsjednik Marko Đukić, kao i odbornik Marko Ljujić.