Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

GRBOVIĆ: TAČNO JE DA NEMAMO USLOVA ZBOG USKOG PUTA DA DOĐEMO DO SVAKE KUĆE

GRBOVIĆ: TAČNO JE DA NEMAMO USLOVA ZBOG USKOG PUTA DA DOĐEMO DO SVAKE KUĆE

Redakciji VBP portalasugrađanka Stana Jurišević dostavila je primjedbu na Komunalno preduzeće „Lim“.

Sugrađanka navodi da je prije dvije godine podnijela zahtjev ovom preduzeću da zaposleni preduzeća odvoze smeće iz Gornje Lipnice, ali i pored zahtjeva, sugrađanka kaže niko im u susret ne izlazi.

„Još prije dvije godine sam podnijela zahtjev Komunalnom preduzeću da njihova vozila izlaze u gornjem djelu Lipnice i odvoze smeće, ali nažalost nijesu nam izašli u susret, izlaze samo do kuće Hadžimuhovića“, kazala je Jurišević za VBP portal.

Sugrađanka navodi da se veliko smeće odlaže u potok i u šumu, što zagađuje prirodu u ovom naselju.

„Veliko smeće se odlaže u potok i šumu, to može i inspekcija utvrditi“, zaključuje sugrađanka.

Redakcija VBP portala kontaktirala je Komunalno preduzeće “Lim” iz kojeg su saopštili da je za autosmećaru taj prilaz nepristupačan, te je to razlog zbog kojeg ne odvoze smeće i gornjeg djela Lipnice.

“Naša opština je razuđena i tačno je da nemamo uslova zbog uskog puta do svake kuće da dođemo sa autosmećarama”, navodi direktor Komunalnog preduzeća “Lim”, Muradif Grbović.

Grbović dodaje da će razmotriti mogućnost prilaza traktorom do navedenog djela Lipnice.

“U konkretnom slučaju razmotrićemo mogućnost da li može traktorom da pružamo uslugu odvoza smeća. A za ovaj zahtjev inače prvi put danas čujem, jer prije dvije godine nisam radio u Komunalnom preduzeću”, zaključuje Muradif Grbović za VBP portal.