Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

GRADONAČELNIK BIJELOG POLJA URUČIO NAGRADE NAJBOLJIM POLICAJCIMA

Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović, uručio je danas nagrade najboljim policajcima Centra bezbjednosti (CB) Bijelo Polje, Mladenu Femiću, Elsanu Zuleviću, Miru Laleviću, Rizvanu Međedoviću i Daliboru Markoviću, povodom 2. Oktobra – Dana unutrašnjih poslova.
Predsjednik Smolović je svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije čestitao Dan unutrašnjih poslova i iskazao zadovoljstvo što se nastavlja tradicija, kojom Opština Bijelo Polje želi da pokaže da cijeni sve što službenici Uprave policije rade za bezbjednost građana i imovine.
“Bijelo Polje je u kontinuitetu bezbjedan grad i smatram da je jedan od glavnih razloga za to, profesionalan odnos i rad pripadnika Uprave policije. Na sastanku smo razgovarali i o mogućnostima za dalje unapređenje saradnje, a složili smo se da u narednom periodu treba nastaviti sa projektom postavljanja kamera na više lokacija u Bijelom Polju, koje će biti korisne kako za bezbjednost saobraćaja tako i za otkrivanje počinilaca prilikom izvršenja krivičnih djela”, kazao je predsjednik Smolović.
Komandir CB Bijelo Polje, Danko Gogić, zahvalio se predsjedniku Opštine Bijelo Polje, ali i cijeloj lokalnoj upravi, koja je, kako je kazao, još jednom prepoznala rezultate rada policijskih službenika ističući izuzetnu saradnju koja treba da služi kao primjer svima međuinstitucionalne saradnje.
Predsjednik Smolović je u ime Opštine Bijelo Polje, službenicima Uprave policije uručio zahvalnice i prigodne nagrade za doprinos bezbjednosti grada.