Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

FUDBALERI JEDINSTVA VRIJEDNO RADE

Strpljivo nekada dva odlična igrača a danas trenerski tandem Sead Babača i Denis Fetahović vode Jedinstvo, tokom priprema za start u Drugoj ligi, piše “Dan”.

Snalaze sa kako znaju i umiju, kad je u pitanju teren. Na ,,kašičicu” dobijaju glavni teren a rade na terenu iza ,,Lenke’, kao i u Mojkovcu. Odigrali su samo jedan pripremni susret.

Babača je zadovoljan onim što se do sada dešavalo, kad je pripremni period u pitanju. Utakmica protiv Dečića, je uslijedila nakon deset dana napornog rada.

“Apsolutno sam zadovoljan onim što sam vidio protiv Tuzana. Odnosom igrača prema obavezama, fizičkom spremom u ovom trenutku, kao i voljnim momentom i u pojedinim trenucima visokim kvalitetom igre. Bila nam je utakmica protiv Dečića, iako smo izgubili (1:3), pun pogodak. Šansu su dobili svi igrači. Kad je u pitanju naredni dio priprema, Babača kaže da već u nedelju slijedi utakmica protiv Adrije. Najvjerovatnije opet u Mojkovcu. Onda slijedi četvrtrak, kad će se u Beranama sastati sa istoimenim drugoligašem. Generalna proba je 16. avgusta una Zlatici protiv Koma.
Radimo na dovođenju još nekoliko pojačanja. Tu su za sada Ivan Ivanović i Dražen Ajković, a sa nama treniraju Jovan Baošić i Armin Bošnjak, nekada igrači Zete. Dok ne pronađu angažman. Na probi su i Nikola Brajić i Armen Bošnjak, igrači iz Bijelog Polja. Imamo kvalitetan tim i uz dva kvalitetna pojačanja mislim da ćemo biti konkurentni za sam vrh”, poručio je Babača.