Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

DANAS POČELI RADOVI NA SANACIJI PUTA U NASELJU MEDANOVIĆI

Nakon što je zbog obilnih padavina uništen makadamski put u novom dijelu bjelopoljskog naselja Medanovići, opštinske službe već danas su preduzele aktivnosti, kako bi taj problem bio riješen, saopštio je za Radio Bijelo Polje predsjednik MZ Medanovići, Mirko Vesković.
On je istakao da su mašine već na terenu, a očekuju da će taj put, u dužini od oko 300 metara, biti saniran već danas.
„Tu je bio makadamski put koji su velike padavine odnijele. Nakon toga, mi smo uputili zahtjev ka Opštini koja je zaista ekspresno reagovala, tako da su već danas izašle mašine da saniraju taj problem. Nadamo se da će sanacija ovog dijela puta biti gotova do kraja dana, eventualno sjutra i to na zadovoljstvo naših mještana“, kazao je Vesković.
Predsjednik MZ Medanovići rekao je i da očekuje da će naredne godine, ukoliko bude dovoljno sredstava, moći i da asfaltiraju taj put.
„U tom novom dijelu naselja živi oko 40 domaćinstava, ima djece, ali i starijih kojima je potrebna nekada i medicinska pomoć. Tako da vjerujemo da ćemo uz pomoć lokalne samouprave uspjeti da asfaltiramo taj put i tako u potpunosti riješimo probleme putne infrastrukture u našoj Mjesnoj zajednici“, zaključio je Vesković.