Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

DANAS DOPREMLJEN DRUGI KONTIGENT HUMANITARNE POMOĆI ZA NAJUGROŽENIJE

Opštinskoj organizaciji Crvenog krsta Bijelo Polje dopremljen je danas i drugi kontigent humanitarne pomoći u vidu paketa hrane i higijene za 150 porodica u stanju socijalne potreba.
“Juče i danas našoj organizaciji dopremljeno je ukupno 300 paketa humanitarne pomoći u vidu hrane i higijene. Ova vrijedna donacija dobijena je od strene Crvenog krsta Crne Gore, a biće distribuirana na osnovu socijalne amneze korisnika koja će se prikupiti na terenu i u prostorijama naše organizacije, kako bi pomoć dobili svi oni kojima je ona zaista potrebna” izjavio je koordinator opštinskog Crvenog krsta Mašan Živković.
“Opštinski Crveni krst u saranji sa Crvenim krstom Crne Gore, lokalnom samoupravom ne samo kroz podjelu paketa pomoći već i kroz niz drugih aktivnosti svakodnevno se trudi da pomogne sugrađanima koji su u stanju socijalne potrtebe i kojima je neki vid pomoći potreban”, dodao je Živković.
Solidarnost, humanost i poštovanje mjera nadležnih u ovim danima su od velikog značaja za sve nas, jer samo zajedno možemo prevazići sve probleme sa kojima se susrećemo ovih dana, mjeseci od početka borbe protiv koronavirusa.