Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

DAN OTVORENE KOŠARKE NA OTVORENOM!

DAN OTVORENE KOŠARKE NA OTVORENOM!

Na košarkaškom terenu sa tartan podlogom u Nikoljcu u organizaciji KK Jedinstvo. Održana je manifestacija ,,Dan otvorene košarke na otvorenom”.

U prisustvu bivših igrača Jedinstva manifestaciju je otvorio nekadašnji košarkaš Jedinstva, sudija, delegat i poznati hroničar bjelopoljskog sporta Milovan Novović.

U pozdravnom govoru on se osvrnuo na početak košarke u B.Polju, brojna velika imena koja su upravo sa ovog mjesta kasnije napravila uspješne karijere. Njihovim naslednicima poželio je uspjeh i da osim parketa, kada već postoje uslovi u ovom gradu, što više vremena provode u igri na otvorenom.

Svojim prisustvom manifestaciju su uveličali svi igrači seniorskog pogona KK Jedinstvo.

U zanimljivom programu, kadeti Jedinstva odigrali su neizvjestan meč sa vršnjacima KK Lim iz Berana. Nakon toga nastupili su pioniri bijelih protiv sportskih prijatelja iz Kolašin, KK Gorštak.

Pokazne treninge imali su mlađi pioniri i članovi mini basketa KK Jedinstvo kao i mlađane dame iz ŽKK Obrov koje trenira najtrofejnija bjelopoljska košarkašica Sanja Knežević.

Uz upis novih članova,čari košarke najmlađima svojim savjetima, pokazao je i najbolji bjelopoljski sudija Boris Raičević. Koji je sudio sve mečeve.