Bijelo Polje

Vaš pogled na grad

ČLANOVI OFF ROAD TIMA OKITILI SE ZLATOM

ČLANOVI OFF ROAD TIMA OKITILI SE ZLATOM

Senzacionalan adrenalinski nastup “OFF ROAD TIMA BIJELO POLJE” na RELI TROFEJU VRULJA istakli su se najmlađi. Dva off road vozača Luka Božović (17) i Aleksandar Nedović (20) treću trku za redom drže dobar nivo takmičenja pa su se na poslednjem takmičenju održanom u Vrulji okitili zlatom u dvije različite klase. Kako i sami kažu pod mentorstvom vođe kluba Dragana Nedovića i sa dobro pripremljenim vozilima u teškoj konkurenciji izborili su se za prva mjesta. A uz njih i Rajko Bubanja kojem je ovo bio prvi nastup osvaja 3. mjesto u “soft1” klasi.

ČLANOVI OFF ROAD TIMA OKITILI SE ZLATOM


Pored mlađih tu su stalni vozači, Dragan Nedović je bio drugi odmah iza svog pulena Božovića u klasi “soft2”, Bogdanu Nedoviću izmaklo je 3. Mjesto ali kako on kaže zadovoljan je vožnjom i organizacijom pa mu nije žao što nije ponio neko od odličja.


Sve ovo ispraćeno je kamerom i uskoro će se naći na YouTube kanalu “Off Road Team Bijelo Polje”. Kako najavljuju iz ovog kluba koji je dobio par novih vozača planira se i odlazak u druge zemlje balkana da se osjeti malo teži nivo takmičenja. Navode da su kontaktirani od par inostranih firmi koje vide budućnost u ovom sportu i pregovaraju sponzorstva. Takođe pozivaju lokalne firme da razmisle o sponzorisanju ovog sporta jer je on u velikom usponu, a klub ima velike rezultate.