Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

BJELOPOLJCI DRUGI NA “OFF ROAD PODGORICA SUMMER RACE 2024” TAKMIČENJU

BJELOPOLJCI DRUGI NA “OFF ROAD PODGORICA SUMMER RACE 2024” TAKMIČENJU

Bjelopoljci Emin Hodžić i Matija Radović iz kluba “Bijelo Polje” osvojili su drugo mjesto u kategoriji vozila od 3. 000 kubika na “Off road Podgorica Summer Race 2024” takmičenju koje je juče održano u Podgorici.
U ovom zanimljivom takmičenju učestvovalo je oko 100 posada iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine…


Pobjednik međunarodne džipijade “Off road Podgorica Summer Race 2024” u trci brzinaca koja je organizovana na Ćemovskom polju u kategoriji vozila do 2. 000 kubika su Vujica Šćekić i Krsto Šćekić iz kluba “Berane”. Drugo mjesto pripalo je Almiru Čekiću i Jasminu Čekiću iz istog kluba, dok su treći bili Marko Jovanović i Mladen Maslovarić takođe iz kluba “Berane”.


U kategoriji u kojoj su se vozili džipovi od 2. 000 do 3. 000 kubika prvo mjesto osvojili su Riad Fetahović i Iljaz Musić iz kluba “Hajla”, drugo Miro Hodžić i Jasmin Agović, iz kluba “Baćo”, a treće Miloš Vuković i Jovan Goljanin iz “Budućnosti”.


Prvo mjesto u kategoriji vozila od 3. 000 kubika i više osvojili su Remi Murić i Amar Hot iz kluba “Monster”, drugo Emin Hodžić i Matija Radović iz kluba “Bijelo Polje”, a treće Petar Dragović i Mitar Radanović iz kluba “Danilovgrad”.


Bojan Pejović, iz organizacije Beer off road Podogorica kazao je da su pobjednici dobili novčane nagrade, kao i poklone sponzora. On je istakao da je na džipijadi učestvovalo oko 100 posada, te da se vozio brzinac, a takmičari su bili iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine…


Izvor: Dan