Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

BJELOPOLJAC FAHRUDIN GREDIĆ VELIKI ZALJUBLJENIK U RODNI KRAJ

Fahrudin – Fahro Gredić iz bjelopoljskog naselja Rasovo, koji dugi niz godina živi i radi u Holandiji, veliki je zaljubljenik u rodni kraj.

Ovaj četrdesettrogodišnjak, koji potiče iz ugledne porodice, nekada je važio za velikog ljubitelja malog fudbala, zbog čega je bio poznat po nadimku “Maradona”, svakodnevno iz tuđine pomno prati dešavanja u Bijelom Polju i kako voli da kaže sa svojim gradom je i u dobri i u zlu.
Kao redovni čitalac portala “Vijesti iz Bijelog Polja”, čiji je promotor u zemlji u kojoj živi, veoma često na nostalgičan način komentariše aktuelnosti i raduje se uspjesima, ali i saučestvuje u bolu u teškim trenucima brojnih porodica.

Gredić je i veliki patriota, što najbolje pokazuje ljubavlju prema svojoj domovini Crnoj Gori, kojom se u zemlji “lala” ponosi, obavezno naglašavajući da dolazi sa prostora koga krase multinacionalni sklad, tolerancija i dobri komšijski odnosi.

Kako sebe voli da nazove “Cobra Montenegro” ima veliki krug prijatelja u Bijelom Polju, sa kojima će ako zdravstveni uslovi dozvole na svoje veliko zadovoljstvo provesti nastupajuće dane odmora.