Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

ZBOG VOŽNJE U PIJANOM STANJU SUD ZA PREKRŠAJE SANKCIONISAO PET LICA

U Bijelom Polju prethodnih dana zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima zatvorske kazne je dobilo pet vozača .

“Zbog odbijanja podvrgavanja ispitivanju prisustva alkohola u organizmu predsjednik suda Alija Beganović je okrivljenom Bjelopoljcu Č.B.(64) kažnjen je na 15 dana zatvora jer je odbio alkotestiranje. Zbog upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,85 promila M.P. (52) takođe iz Bijelog Polja kažnjen je sa 30 dana zatvora”, kazali su iz Suda za prekršaje.

Kako se dalje navodi zbog istog prekršaja, vožnje u pijanom stanju sa 2,40 promila alkohola u organizmu N.R. (41) iz Mojkovca kažnjen je sa 20 dana zatvora, dok je P.N. (29) iz Podgorice koji je vozio sa 1,57 promila alkohola u organizmu osuđen na 15 dana koliko je dobio i njegov sugrađanin D.K. (29) jer je vozio sa 1,27 promila alkohola u organizmu.

“Zbog prekršaja iz čl.6 i 7.st.1.Zakona o javnom redu i miru, predsjednik suda Alija Beganović je okrivljenim E.B. (23) i S.H. (19) oba iz Bijelog Polja, izrekao novčane kazne u iznosu od po 400,00 eura”, saopšteno je iz Suda.