Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

PRIJAVI SE, JER TI KREIRAŠ BOLJU BUDUĆNOST!

PRIJAVI SE, JER TI KREIRAŠ BOLJU BUDUĆNOST!

Obavještavamo sve mlade iz Berana, Bijelog Polja, Mojkovca i Kolašina starostne dobi između 16 i 30 godina da je otvoren konkurs za članove TIMA ZA EVROPU.

NVO MMNE u sklopu projekta Evropski Kutak koji finansira Evropska unija formira Tim za Evropu sa ciljem da uključi mlade sa sjevera u niz edukacija, studijskih putovanja i sastanaka sa donosiocima odluka sa lokalnog, nacionalnog i međunarodnog nivoa. Želimo omogućimo mladim liderima i liderkama da svoje ideje saprovedu u dijelo, mijenjaju zajednicu na bolje, utiču na rješavanje problema svih kategorija društva i kreiraju nove javne politike koje će doprinijeti sveukupnom razvoju Crne Gore.

PRIJAVI SE, JER TI KREIRAŠ BOLJU BUDUĆNOST!

ZAUZMI SVOJE MJESTO, TRAŽIMO UPRAVO TEBE!

Pravo učešća na konkursu imaju svi mladi starosti između 16 i 30 godina. Mladi privrednici, poljoprivrednici, studenti, doktori, ekonomisti, građevinci, nezaposleni mladi, menadžeri, mladi zaposleni u lokalnim i državnim institucijama, pravnici, političari, pekari, auto mehaničari, učitelji, profesori, sportisti, policajci, inspektori, ekolozi, NVO aktivisti… (Lista nije konačna)

Za članove Tima za EU obezbjeđeni su putni troškovi, hrana i osvježenje.

PREUZMI APLIKATIVNI FORMULAR OVDJE

Osnovne informacije o sebi sa kontakt telefonom potrebno je poslati na email adresu eukutak.me@gmail.com najkasnije do 15. Marta 2024.

Za dodatne informacije nas možete kontaktirati putem telefona 069 113 114 ili e-maila: eukutak.me@mmne

Projekat “EU kutak” podržan je kroz program OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika M’BASE. Koji sprovodi Centar za građansko obrazovanje (CGO) u partnerstvu sa njemačkom fondacijom Friedrich Ebert Stiftung (FES), NVO Centar za zaštititu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i NVO Politikon mreža, a u saradnji sa Ministarstvom javne uprave i Ministarstvom evropskih poslova.

Projekat finansira Evropska unija.