Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

KOKAIN U “VOLIJU”?

KOKAIN U “VOLIJU”?

Radnici u magacinu pronašli sumnjivu supstancu

Policija provjerava da li su radnici “Volija”, u magacinu te kompanije, pronašli drogu. Politička stranka Prava Crna Gora objavila je fotografije, koje su snimili radnici, sumnjajući da se u magacinu vidi bijeli prah, koji podsjeća na narkotike. Policija je, prema saznanjima Portala RTCG, ušla u magacin, a radnicima nije dozvoljeno da uđu do okončanja istrage.

Kako se može vidjeti na licu mjesta, policijski inspektori pozivaju prisutne radnike da daju izjave o događaju.

Prava Crna Gora pozvala je nadležne da hitno reaguju. Iz policije se još zvanično nijesu oglašavali povodom ovog slučaja.

KOKAIN U “VOLIJU”?

Kako se može vidjeti na fotografijama, koje je objavila Prava, paketi, u kojima je nađena sumnjiva supstanca, su poznatog brenda “Derbi”, iz Ekvadora.

Podsjetimo, Portal RTCG ranije je prenio vijest portala “Primicias” da je Ekvador jposljednjih godina postao sigurna enklava za djelovanje evropskih švercera droge. Naročito Albanaca, Crnogoraca, Španaca, Grka, Holanđana i Belgijanaca. Između 2017. i 2021. godine, prema migracionim izvještajima, u tu zemlju je ušao 721 Albanac. 1.053 Bjelorusa, 3.111 Grka i 192 Crnogorca. Prema navodima “Primiciasa”, procjenjuje se da 30 odsto njih dolazi zbog šverca droge, a nastanili su se u zatvorenim zonama luke Gvajakila.

Izvor: RTCG

Foto: Prava CG