Bijelo Polje

Vaš pogled na grad

BIOSKOP NASTAVLJA SA PRIKAZIVANJEM 3D ANIMIRANIH FILMOVA

BIOSKOP NASTAVLJA SA PRIKAZIVANJEM 3D ANIMIRANIH FILMOVA

JU Centar za kulturu “Vojislav Bulatović – Strunjo” Bijelo Polje obavještava poštovanu javnost da bioskop Centra za kulturu nastavlja sa prikazivanjem animiranog 3D filma “Bigfoot family” u subotu, 9. Oktobra, sa početkom u 12 časova.
Kao i prethodnog puta, projekciju filma sa novom bioskopskom opremom poklonićemo našim mališanima iz osnovnih škola, sa ruralnog područija naše opštine.


U buduće, našoj publici ćemo ponuditi različite filmske žanrove, vodeći računa o kvalitetu prikazanog materijala. Ali i uključenju u regionalne i svjetske filmske trendove.

BIOSKOP NASTAVLJA SA PRIKAZIVANJEM 3D ANIMIRANIH FILMOVA


Projekcije filmova u narednom periodu održavaće se u skladu sa važećim mjerama za suzbijanje virusa Covid-19. Pa će projekcije biti dostupne za 100 posjetilaca bioskopa. Ulaz u bioskop moguć je samo licima koja posjeduju potvrdu o preležanom virusu Covid-19, potvrdu o vakcinaciji, Covid pasoš, negativan antigen ili PCR test ne stariji od 72 sata. Takođe, našim posjetiocima se preporučuje nošenje maske i držanje distance, kao i raniji dolazak zbog provjere navedenih potvrda.


Naša ustanova ostaje veliki promoter kulturnih dešavanja u našoj opštini, sa velikom pažnjom prema potrebama bjelopoljske publike.


Saopšteno je “VBP” portalu iz Centra za kulturu “Vojislav Bulatović-Strunjo”.