Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

ZAUSTAVITE SE POMIRIMO DJECU

Saopštenje prenosimo integralno:

Moj sin sinoć je oteo crnogorsku zastavu.
U medijima se nalaze dva snimka na jednom snimku je Sead Sadiković
a na drugom za koji se isto tvrdi da je Sadiković je moj sin.
Kada su sinoć došli kući moja ćerka i sin mislila sam da je kuče o kojem brinu poslednjih dana preminulo.
Međutim, stvarnost je bila drugačija.


Ćerka mi je rekla da je moj sin oteo zastavu učesnicima patriotskog skupa da su oni OPRAVDANO revoltirani pokušali da ga napadnu. Na sreću policija je bila u blizini odmah je reagovala, smirila situaciju, legitimisala mog sina, evidentirala i pustila kući.
Među učesnicima patriotskog skupa bilo je i njegovih rođaka, poznanika, vjerovatno i drugova. Na moje pitanje ,, zašto sine crnogorsku zastavu” mirno mi je odgovorio to je zastava DPS a sve su nam uništili i privredu i prirodu.


Učinilo mi se da će mi srce stati.
Prvo što sam pomislila je šta sam to učinila svom djetetu, da li je ovo rezultat mog podsticaja razvijanja kritičke misli kod njega. Gdje sam to kao njegov jedini roditelj (otac mu nije živ) pogriješila u kojem dijelu. Očigledno da ga nisam naučila sve lekcije. Sad je odrastao muškarac, za svoje postupke on snosi odgovornost ali i ja kao njegova majka uvijek i one dobre i loše dok god dišem.
Juče u koloni su bili mladi ljudi prosjek 20 tak godina, lijepi kao cvijeće, u drugim kolonama prije neki dan samo sa drugim zastavama isto.
Generacijo moja i vi stariji, političari zaustavite se pomirimo našu djecu.