Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

PREDSJEDNIK SKUPŠTINE ALEKSA BEČIĆ ČESTITAO DAN OPŠTINE BIJELO POLJE

Bijelo Polje Dan Opštine obilježava na početku još jedne izazovne godine u kojoj bi trebalo da stvori nove vrijednosti koje će predstavljati dalji podsticaj za lokalnu upravu i građane, ocijenio je predsjednik Skupštine Aleksa Bečić.

Bečić je Dan opštine Bijelo Polje čestitao predsjednicima Opštine i Skupštine Petru Smoloviću i Nemši Omerhodžić.

„Povodom 3. januara, Dana opštine Bijelo Polje, koristim priliku da Vam u ime Skupštine Crne Gore i u svoje ime čestitam ovaj važan datum kojim obilježavamo naše antifašističko nasljeđe”, naveo ke Bečić u čestitki.

On je kazao da Dan Opštine obavezuje da sa ponosom iskaže najdublji pijetet prema herojima Narodnooslobodilačke borbe, koji su dali živote za slobodu svoje domovine, da bi njihovi potomci imali pretpostavke za stvaranje dostojanstvenog života, i multinacionalnog i multivjerskog suživota po mjeri savremenog građanina.

“Dan opštine obilježavate na početku još jedne izazovne godine, u okviru koje bi Bijelo Polje trebalo da stvori nove vrijednosti koje će predstavljati dalji podsticaj za lokalnu upravu i građane, da sa još više entuzijazma i optimizma krenu u realizaciju projekata od interesa za dalji napredak, kako Vaše opštine, tako i sjevernog regiona i cijele države”, naveo je Bečić.

On je poželio da Bijelo Polje u bliskoj budućnosti postane jedan od centara privrednog i kulturnog razvoja Crne Gore.