Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

DVA ZLATA, DVA SREBRA I BRONZA ZA BJELOPOLJCE

DVA ZLATA, DVA SREBRA I BRONZA ZA BJELOPOLJCE

Danas je u Nikšiću održan XV Internacionalni džudo turnir “Trofej Nikšića”, bjelopoljski džudo klub “Favorit” predstavljalo je 11 takmičara od kojih je 5 osvojilo medalje.


Trener Enes Camić: ” Rezultat je za ponos svih nas, u izuzetno jakoj konkurenciji sa 460 takmičara iz 5 država regiona i skoro 40 klubova u naš grad donosimo čak dvije zlatne, dvije srebrene i jednu bronzanu medalju. Nikolina Ilić je u konkurenciji mlađih poletarki +38kg sa tri pobjede došla do zlatne medalje dok je Halid Kolić u konkurenciji poletaraca +50kg sa četiri pobjede takođe osvojio zlatnu medalju. Srebrene medalje su osvojili Hafsa Mekić za poletarke i Adel Mučić za mlađe pionire dok je Ahmed Kolić za uzrast mlađih poletaraca bio treći sa osvojenom bronzom.


Malo sportske sreće je nedostajalo našim šampionima: Lamiji Franca, Medini Mehović, Adelisi Mučić, Muratu Camiću, Bekiru Lukaču, Dženanu Zekoviću, to su imena koja nas uvijek obraduju medaljom ali danas jednostavno nije bio njihov dan. Ubrzo nas očekuje nastup na Međunarodnom turniru u Bečeju, (Srbija) ali i pratimo sva prioritetna takmičenja u zemlji.”