Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

PORED MNOGIH PRITISAKA, VBP PORTAL LOKALNI LIDER U CRNOJ GORI I REGIONU

PORED MNOGIH PRITISAKA, VBP PORTAL LOKALNI LIDER U CRNOJ GORI I REGIONU

Portal Vijesti iz Bijelog Polja” ovih dana slavi mali jubilej. Zahvaljujući vašem povjerenju i konstantnoj i sjajnoj saradnji sa građanima došli smo do prvog cilja, a to je 100 hiljada pratilaca na facebooku.


Mali tim redakcije VBP portala koji čine samo tri osobe, od kojih jedna radi na volonterskoj bazi za samo nekoliko godina, uspio je transformisati “Vijesti iz Bijelog Polja” od režimskog portala u potpuno nezavisan medij kojem građani vjeruju i koji zavrjeđuje pažnju ne samo u Crnoj Gori već i u regionu.


Na svim mrežama sa kojima upravljamo, facebook i instagram imamo preko 150 hiljada pratilaca, a mjesečni dosjeg je često i preko 20 miliona.


Zahvaljujemo se svim građanima koji nas redovno informišu o problemima, ali i lijepim pričama koje vrlo rado objavljujemo, a lokalni političari i donosioci odluka, mada i mnogi “Dojč” stručnjaci koji u kontinuitetu vrše pritisak na uredništvo i našu uređivačku politiku kako bi trebali da radimo ovako ili onako, da objavljujemo ovo ili ono, da ne objavljujemo ove ili one ljude i teme SAMO NEK SU ZDRAVO.


Želimo posebno da se zahvalimo našim građanima koji žive i rade u dijaspori, posebno vama koji nam redovno šaljete informacije, primjere kako treba i kako ne treba da se radi.


Imamo sjajnu saradnju sa svim dragim i uvaženim kolegama novinarima i redakcijama njihovih medija, na čemu se svima iskreno zahvaljujemo. Takođe, napominjemo i izuzetnu saradnju sa većinom lokalnih i državnih institucija.


Prepoznati smo kao nepristrasan, objektivan i brz medij na svim relevantnim državnim adresama i međunarodnim institucijama u Crnoj Gori.


Napominjemo da je veliki broj naših pratilaca iz regiona, mnogih EU zemalja, Amerike i skoro svih kontinenata na svijetu.


Griješimo i mi, nijesmo savršeni, ali ovaj posao radimo sa najboljom namjerom jer želimo da se stvari u našoj državi i gradu mjenjaju na bolje!


VBP redakcija!