Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

ATV SKUP: VOZAČI ODUŠEVLJENI ŠUMAMA I NETAKNUTOM PRIRODOM NA BJELASICI

ATV SKUP: VOZAČI ODUŠEVLJENI ŠUMAMA I NETAKNUTOM PRIRODOM NA BJELASICI

U subotu je u našem gradu organizovan najveći ATV skup gdje je učestvovalo oko 80 vozača, kako iz Crne Gore tako i iz regiona.


Jedan od učesnika bio je i Nikola Vojinović iz Beograda koji je svoje iskustvo nakon vožnje podijelio sa redakcijom VBP portala.


,,Momci su definitivno svoje iskustvo iskoristili da naprave staze i oni su dosta gostovali kod nas po Srbiji. Oni imaju dosta iskustva u vožnji i u svemu tome pa su rezultat toga ovakve staze. Poznajemo se sa drugih skupova tako da je ovdje odlično druženje, odličan domaćin i odlične staze”, naveo je Vojinović za VBP portal.


Takođe, među učesnicima našao se i naš sugrađanin Nazif Nale Heldić.


,,Ovo je prelijepo, prelijepe planine, prelijepe šume, narod se druži kao što i vidite zadovoljni smo svi. Organizatori su zadovoljni, došli su ljudi iz Srbije iz Crne Gore kompletne: Podgorica Kolašin Plav Rožaje, Bijelo Polje. Oduševljeni smo i od šume i od netaknute prirode”, kazao je Heldić.


Beograđanin Duško Bastrak ističe da su ih naši sugrađani dočekali bratski, te da su prezadovoljni.


,,Bavim se ovim sportom već 10-ak godina i oduševljen sam terenima, stvarno smo dočekani bratski kao i svuda. Odlično se družimo, tereni su super – prezadovoljni smo nema šta”, kazao je Bastrak za VBP portal.

*Ovaj medijski sadržaj kreiran je kroz finansijsku podršku podfonda za dnevne i nedeljne štampane medije i internetske publikacije Ministarstva kulture i medija Crne Gore.