Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

ODRŽANO ČETVRTO OTVORENO PRVENSTVO BIJELOG POLJA U TENISU: BORIS RAIČEVIĆ NAJBOLJI

ODRŽANO ČETVRTO OTVORENO PRVENSTVO BIJELOG POLJA U TENISU: BORIS RAIČEVIĆ NAJBOLJI

Na terenima Teniskog sportskog centra “Elitte” u bjelopoljskom naselju Nikoljac održano je četvrto Otvoreno prvenstvo Bijelog Polja u tenisu, uz učešće 21 igrača.


Pored bjelopoljskih tenisera, takmičili su se i igrači iz Mojkovca i Novog Pazara. Muhamed Momo Mahmutović iz sela Bistrice, koji živi u inostranstvu, tempirao je odmor da bi došao u zavičaj i učestvovao na ovoj smotri tenisa.


Nakon zanimljivih mečeva, u finalu glavnog turnira sastali su se veliki rivali Boris Raičević i Bojan Šutović.
Slavio je Raičević 2:0 (6:4, 6:4), nakon veoma zanimljive borbe.

  • Bio je ovo odličan meč, najbolji ove sezone. Bilo je neizvjesno do kraja, ali sam na kraju ja slavio. Zadovoljan sam igrom i sve ću uraditi da u završnicu odbranim titulu najboljeg bjelopoljskog tenisera koju sam osvojio prošle godine – kazao je Raičević, koji je do sada tri puta bio pobjednik na ovom takmičenju.

  • U finalu utješnog turnira Pazarac Rafa Džemil, koji je pobrao opšte simpatije zbog igre i ponašanja na terenu i van njega, slavio je protiv Bjelopoljca Nikole Draškovića 2:0 (7:6,6:2), u takođe dobrom i neizvjesnom meču.

  • Inače, igralo se u prelijepom ambijentu terena „King“, uz odličan ambijent i organizaciju, sa dosta publike. Završni Masters turnir za naslov najboljeg tenisera Bijelog Polja biće odigran krajem septembra, a nastupiće osam najboljih tenisera sa četiri do sada održana turnira.

  • Izvor: Dan
    Novinar: Milovan Novović