Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

SEZONA SVADBI U BIJELOM POLJU

SEZONA SVADBI U BIJELOM POLJU

Ovog ljeta se svakodnevno u Bijelom Polju mogu čuti sirene auta, nakon kojih su se organizovala svadbena veselja, na kojim su prisustvovali mnogi ne samo iz Bijelog Polja, već iz svih država okruženja, kao i Evropskih i svjetskih metropola.


To je nešto što je ove godine krasilo Bijelo Polje, svadbe na kojim su prisustvovali ljudi svih nacija i nacionalnosti, na kojim se veselilo, igralo i mladima poželjelo da u budućnosti grade u zdravlju i sreći svoju porodicu.


Bilo je tu svih tradicionalnih igara, pjesama, dočekivali su se gosti i prijatelji, a bjelopoljski hoteli su imali pune ruke posla.


Jedna od svadbi koja je bila posebna je i svadba Dajlana Mekića i Erne Ćeranić gdje su prijatelji Ćeranići dočekani na tradicionalan način uz igru i tapane, kako kažu roditelji Dajlana Mekića, željeli su na ovakav način pokazati, kako treba prijatelje na svadbu dočekati i kako treba graditi prijateljstvo izmedju dvije porodice.


Dajlan i Erna Ćeranić su odlučili da svoju porodicu stvaraju u svom gradu Bijelom Polju, za to su i sami stvorili uslove i kako navode, ne žele da napuste svoj grad i žele da njihova djeca odrastaju u njihovom gradu.