Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

ODRŽAN TREĆI TURNIR U FUDBALU ZA NAJMLAĐE KATEGORIJE “KUP BORCA 2024”

ODRŽAN TREĆI TURNIR U FUDBALU ZA NAJMLAĐE KATEGORIJE “KUP BORCA 2024”

Treći po redu fudbalski turnir za najmalađe “Kup Borca 2024”, organizovan u partnerstvu JU Centar za sport i rekreaciju Bijelo Polje i Etno sela Vuković u Tomaševu, okupio je preko 400 dječaka i djevojčica iz devet klubova iz nekoliko gradova. Predsjednik OFK Borac, Samir Fetić kaže da je tokom skoro sedam sati igre viđeno bezbroj lijepih poteza, golova ali onog najbitnijeg, osmjeha na licima svakog učesnika turnira. Na kraju svi su kući otišli sa medaljom oko vrata kao uspomenom na ovo predivno druženje.


-Zahvaljujemo se našim sportskim prijateljima iz FK Brskovo, FK Serdar, FK Akademija Berane, FK Ibar, FK MKM, FK Meteor, FK Omladinac i FK Jedinstvo, koji su, uz naš tim, uzeli učešće na turniru. Da bi ovaj turnir protekao u najboljem mogućem redu pobrinuli su se naši prijatelji koji su pomogli u organizaciji turnira. Veliko hvala svima-kazao je Fetić.


Prema njegovim riječima, svi učesnici su posta- li pobjednici. Organizator je obezbijedio medalje za sve učesnike jer je ovo, kako ističe Fetić, turnir prijateljstva koji nema takmičarski značaj već je cilj okupiti što više djece da u jednom prirodnom ambijetu uživaju i pokažu svoja fubalska znanja, a ujedno i uvide značaj očuvanja prirodne sredine.


Zahvalimo smo se na ovom turniru jednom posebnom, divnom čovjeku! Čovjeku koji preko trideset godina predano radi na promociji sporta u Bijelom Polju! Čovjeku koji je napravio na hiljade reportaža, a isto je uradio i za Kup Borca 2024. Neizmjerno smo zahvalni našem Bobanu Obradoviću za sav doprinos razvoju kluba svih ovih godina, istakao je Fetić.


Izvor: Dan
Novinar: Milovan Novović