Vijesti iz Bijelog Polja

Građani su nam na prvom mjestu!

BIJELO POLJE: KUPIO CRVLJAVU PEČENICU, SLUČAJ PRIJAVIO INSPEKCIJI

BIJELO POLJE: KUPIO CRVLJAVU PEČENICU, SLUČAJ PRIJAVIO INSPEKCIJI

Sugrađanin Severin Obradović redakciji VBP portala dostavio je video zapis na kojem se vidi pečenica među kojom se nalaze crvi.


Prema riječima Obradovića pečenicu je danas kupio u HDL Laković koji se nalazi u industrijskoj zoni.
“Danas oko 14 časova u HDL Laković u Bijelom Polju kupio sam neke proizvode, između ostalog i pečenicu “Interprodukt”, kad sam došao kući imao sam šta i da vidim – po tanjiru crvi iz pečenice”, navodi Obradović za VBP portal.


Nakon što je primijetio crve, Obradović se obratio šefu ovog marketa, a zatim i sanitarinoj inspekciji.
“Prijavio sam sanitarnoj inspekciji, mada vidim oni baš ne potrče da se to odmah povuče iz prodaje. Vidim da je prodaja iste pečenice nesmetano nastavljena. Ja sam otišao i razgovarao sa šefom HDL Laković, koji mi je ponudio zamjenu pečenice ili da je vratim, međutim, zbog predaje uzorka sanitarnoj nijesam je vratio, ali nijesam vidio ni oni da su potrčali da zaustave prodaju takve pečenice”, navodi je Obradović.


Obradović je kontaktirao i sanitarnu inspekciju u našem gradu, a sjutra će podnijeti i prijavu.


“Sanitarna je rekla da tek sjutra poslije 8 mogu podnijeti prijavu i to sa uzorkom kako bi oni to mogli uzeti na uvid”, dodaje sugrađanin.


Obradović apeluje na građane da paze šta kupuju.


“Ovim putem skrećem pažnju građanima da paze šta kupuju, da provjere ne samo pečenicu, nego i ostale proizvode jer se na istim mašinama sječe više proizvoda”, kazao je Obradović za VBP portal.